Tema: Re: Azuoline degtine
Autorius: Povilas
Data: 2013-03-26 21:55:10
Norejau pasiteirauti is kur tokios zinios apie azuolines statines : ar esi 
artimas kazkuriam tai is gamintoju ar tai yra profesionalios zinios? Kai 
domejausi kas LT gamina kokybiskas statines, tai teradau tik 2 gamintojus .O 
kai pasiklausinejau pas kitus vartotojus,tai teliko tik vienas.Ir stai po 
keliu pokalbiu-pasitarimu su juo,isgirdau visai kitokius patarimus del 
statiniu apdirbimo ir naudojimo,nei tie,kuriuos cia pateikei Tamsta.Stai ka 
ir norejau suzinot,nes ruosiuosi pradet kolekcionuoti gerimus stainaitese.

"Justas" <mute@localhost.net> wrote in message 
news:kisj35$srf$1@trimpas.omnitel.net...
> Nelabai supratau, kas cia noreta pasakyt
>
> 2013.03.26 17:32, Povilas rašė:
>> Tamsta esi katro is dvieju Lietuvos backu gamintoju atstovas,kad tokius
>> grieztus teiginius meti i eteri : marijampolinio ar is Anglininku,o gal
>> yra dar kazkas kas gaminti moka?
>>
>> "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message
>> news:kis2ep$a10$1@trimpas.omnitel.net...
>>> spiritinio skyscio laikymas azuolinej backoj turi buti minimum 2.5-3
>>> metai, 3 metai jei tai nauja backa ir niekaip jos ten specialiai ruost
>>> nereikia. paankstinus ir skonis ir poveikis sveikatai ner labai geri,
>>> svelniai tariant. pagreitint galima su centrifuga, bet ja visu pirma
>>> reikia turet.
>>>
>>> o tu, kam karstelejes skonis is azuolo yra normalu siulau maziau
>>> klausyt ir pasiskaityt apie situos dalykus normaliuose saltiniuose.
>>>
>>> 2013.03.26 13:38, shimtas kinieciu rašė:
>>>> o jeigu dar vodke ish vinogiu.. ;)
>>>>
>>>> "ALORA"  wrote in message news:kis148$85t$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>
>>>> tai koks gi ten tas skonis? Karstelėjęs iš ąžuolo - normalu. Bet va, 
>>>> jei
>>>> vodkė laikoma statinėj, kurioje prieš tai laikytas vynas, turėtų būt
>>>> visai
>>>> interepiasnas skonis
>>>>
>>>> "Sail"  wrote in message news:kirvgs$685$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>
>>>> O tu palaikyk gera namine azuolinej backoj, ir pamatysi, kas per
>>>> transformacija. Tik backa pries tai paruost reikia, arba nuo vyno
>>>> turi but.
>>>>
>>>> Tiesa, dabar po metu laikymo atsirado kazkoks karstelejes skonis, bet
>>>> gal
>>>> cia tik etapas, ziuresiu, kas toliau desis.
>>>>
>>>> Tik sunku patiket, kad vilniaus degtine 10 metu kazka backose laikyt
>>>> gali.
>>>> Cia gi jau gera viski padaryt galima.
>>