Tema: Re: whole-wheat flour [nepoliruotų kviečių mil tai?]
Autorius: karolis
Data: 2013-02-15 16:53:25
su tuo glitimu dvi medalio puses, kociojasi iki ploniausio pado, bet tikrai sunkiau nei paprastais miltais. nors as kai pabandziau 
su daugiau glitimo tai nesuprantu kaip kitus miltus galima naudot :) nebent ten kokiem biskvitam kuriu as niekada nedarau ir 
nedarysiu tikiuosi, nes yra specu ir be manes :)

"0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message news:kfl2ds$1ah$1@trimpas.omnitel.net...
> reiks pabandyt su 'extra strong bread flour', ten tipo daaaaug glitimo...
>
> "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:kfkliq$hni$1@trimpas.omnitel.net...
>
>> Iseitys 2 - arba pajuodes minkai kol tesla pasidaro elastinga ir
>> nelipni, arba nevargsti ir palieki ilgam rugti - tesla savaime
>> isbrinksta ir pasidaro elastinga. Dar vienas dalykas - visokiems
>> batonams reiktu imti miltus su daugiau glitimo.