Tema: Tradiciniai gerimai (alkoholiniai ir ne tik)
Autorius: Trolis
Data: 2012-12-05 17:41:32
Sveiki,

tai va- arteja kucios, kaledos ir panasios sventes.
Kadangi per praejusias kucias nuejau vos ne blackout'e i baznycia (o ten dar 
ir ta vafli netgi priemiau [nors niekad gyvenime ispazinties nebuvau]) tai 
vat dabar mane grauzia sazine, kadangi geriau brendi, o ne kazkoki tradicini 
lietuviska gerima.

Taigi,

1) Noreciau kazkokio svaigiojo gerimo, kuris butu kazkiek susijes su 
lietuviu tradicijomis, sildytu kuna ir siela. Kadangi nei igudziu nera, nei 
laiko, tai turetu tai but pirktinis gaminys. Itariu, kad tia turetu buti 
kazkokios trauktines? Pasidalinkit ismintimi, patarimais ir atradimais :)

2) Visgi noreciau padaryti ir savo kazkoki gerumka. Gaivinamaji nealkoholini 
arba gana silpnai alkoholoini. Isivaizduoju, kad tai turetu but kazkokia 
gira (seniai knieti sita padaryt). Nors kulinarijos knygos pilnos jos 
receptu, bet galvoju, kad paklausiu ir jusu- gal kazka gaminot, labai 
patiko? Ir ko nederetu daryt ?

Aciu!