Tema: Re: Tradiciniai gerimai (alkoholiniai ir ne tik)
Autorius: Sail
Data: 2012-12-05 17:49:33
Visos ilgesnes iseigines siejasi su alkoholiu, tik ziema stipresnis eina, o 
vasara silpnesnis... Kucios, nekucios, 100 baltos visada sildo.


"Ostapas" <BertaMarija@gmail.com> wrote in message 
news:k9nmqf$s9k$1@trimpas.omnitel.net...
> Kažkaip nelabai kūčios su stipriuoju alkoholiu siejasi...
>
>
> "Trolis" <Trolis@misk.as> wrote in message 
> news:k9nmes$rnl$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki,
>>
>> tai va- arteja kucios, kaledos ir panasios sventes.
>> Kadangi per praejusias kucias nuejau vos ne blackout'e i baznycia (o ten 
>> dar ir ta vafli netgi priemiau [nors niekad gyvenime ispazinties 
>> nebuvau]) tai vat dabar mane grauzia sazine, kadangi geriau brendi, o ne 
>> kazkoki tradicini lietuviska gerima.
>>
>> Taigi,
>>
>> 1) Noreciau kazkokio svaigiojo gerimo, kuris butu kazkiek susijes su 
>> lietuviu tradicijomis, sildytu kuna ir siela. Kadangi nei igudziu nera, 
>> nei laiko, tai turetu tai but pirktinis gaminys. Itariu, kad tia turetu 
>> buti kazkokios trauktines? Pasidalinkit ismintimi, patarimais ir 
>> atradimais :)
>>
>> 2) Visgi noreciau padaryti ir savo kazkoki gerumka. Gaivinamaji 
>> nealkoholini arba gana silpnai alkoholoini. Isivaizduoju, kad tai turetu 
>> but kazkokia gira (seniai knieti sita padaryt). Nors kulinarijos knygos 
>> pilnos jos receptu, bet galvoju, kad paklausiu ir jusu- gal kazka 
>> gaminot, labai patiko? Ir ko nederetu daryt ?
>>
>> Aciu!
>>
>