Tema: Re: Tradiciniai gerimai (alkoholiniai ir ne tik)
Autorius: Ostapas
Data: 2012-12-05 17:47:44
Kažkaip nelabai kūčios su stipriuoju alkoholiu siejasi...


"Trolis" <Trolis@misk.as> wrote in message 
news:k9nmes$rnl$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki,
>
> tai va- arteja kucios, kaledos ir panasios sventes.
> Kadangi per praejusias kucias nuejau vos ne blackout'e i baznycia (o ten 
> dar ir ta vafli netgi priemiau [nors niekad gyvenime ispazinties nebuvau]) 
> tai vat dabar mane grauzia sazine, kadangi geriau brendi, o ne kazkoki 
> tradicini lietuviska gerima.
>
> Taigi,
>
> 1) Noreciau kazkokio svaigiojo gerimo, kuris butu kazkiek susijes su 
> lietuviu tradicijomis, sildytu kuna ir siela. Kadangi nei igudziu nera, 
> nei laiko, tai turetu tai but pirktinis gaminys. Itariu, kad tia turetu 
> buti kazkokios trauktines? Pasidalinkit ismintimi, patarimais ir 
> atradimais :)
>
> 2) Visgi noreciau padaryti ir savo kazkoki gerumka. Gaivinamaji 
> nealkoholini arba gana silpnai alkoholoini. Isivaizduoju, kad tai turetu 
> but kazkokia gira (seniai knieti sita padaryt). Nors kulinarijos knygos 
> pilnos jos receptu, bet galvoju, kad paklausiu ir jusu- gal kazka gaminot, 
> labai patiko? Ir ko nederetu daryt ?
>
> Aciu!
>