Tema: Re: konservai
Autorius: servisas
Data: 2012-08-06 11:35:16
tai vat, kad nelabai, buna 5, 6, 9, ir 70 proc populiariausieji :)

"Arj" <root@ibm.com> wrote in message 
news:jvnrf9$51i$1@trimpas.omnitel.net...
> jei neklystu standartinis atsto stiprumas - 3%, jei stipriau - atitinkamai 
> maziau deti.
>
> "servisas"  parašė naujienų news:jvnker$thv$1@trimpas.omnitel.net...
>
> pas mane tas pats, tik skirtumas, kad nenaudoju jokiu saudu ir pirma karta
> gyvenime marinavau :)
> Viska dariau kaip radau protingam inete, 3 kartus perpyliau verdanciu
> vandeniu, laikiau po 10-15 min, ir ka, dalis sloiku sugedo, dalis ne, ir
> neaisku, kas cia kaltas. As kazkaip linkes kaltint inete parasyta
> nesamoninga acto kieki (siulo litrui vandens deti 4 saukstus acto, as 
> dejau
> 6, ir tai buvo sakyciau per mazai, ir kitiem stiklainiams dejau po 8,
> sekantiems desiu po 10).
> Apie ta acta irgi nervas ima, to acto 10 stiprumu yra, bet niekas neraso,
> koki konkreciai deti.
>
> "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message
> news:jvnj27$sk3$1@trimpas.omnitel.net...
>> Padiskutuokime kame gali buti reikalas, kad uzmarinuoti agurkai po keliu 
>> dienu pradeda rugti .Jau ne pirma desimti metu juos marinuoju vienodu 
>> budu,na bet tokia situacija atsitiko pirma karta.Man paciam kyla tik 1 
>> mintis - Sauda prieskoniu misinys yra siuksliu misinys ir butent del tu 
>> g-bos dulkiu ir vyksta rugimas.
>> P.S.Gal kas matete Vilniuje pirkti lenkisku aurku marinavomui skirtu 
>> misiniu?
>