Tema: Re: Rukyta zveriena
Autorius: pablas
Data: 2009-11-12 11:09:39
  Nezinau visu medziokles ypatumu.Bet arklienos dar nesiule :)
Kaip nekeista,zveriena tikrai gerai virskinama.Prikirtes sernienos
uz pusvalandzio galiu eit i pirti :)
Jei be paruosimo - tikrai nera minksta.Bet sultinga ir sukramtoma.
Idomu tai, kad pazistamiems kiaulienos ir E megejams zveriena jokiu
pavidalu nepatiko.

Povilas rašė:
> O man atrodo ,kad jie sauna i viska kas juda ir todel prognozuoti busimo 
> kepsnio kokybes neimanoma. Todel daznai nukerta kokia karve ar arkli, 
> nes labai daznai buna pripiese alkoholio daugiau nei reiketu ir leistina.
> Zinau tiek ir tiek istoriju, kai medzioklese vieni kitus pasauna, bet 
> nenori viesint ir tyliai tyliai viska uzglaisto, kad tik skandalas 
> neiskiltu viesumon :(
> 
> "Binzius" <binzius@inbox.lt> parašė naujienų 
> news:hdf4mn$i07$1@trimpas.omnitel.net...
>> atsiprasau, kad isiterpsiu, bet tie "zveriazudziai" ir gi buna 
>> "skiriantys sviezia nuo seno" arba ne.
>> atba "pataiko i jauna" arba "pataiko i sena".
>>
>> vienas ir tas pats "zveriasaudys" yra pamaitines tiek "medine" 
>> shviezhia mesa,
>> tiek "vakar kriuksejusio jauniklio" shonkauliukais keptais orkaitej be 
>> jokio marinavimo...
>> zveriena skyresi kardinaliai.
>>
>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
>> news:hdduco$l6q$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Ir Tu nori pasakyti, kad sitaip paprastai paruosta mesa yra minksta 
>>> ir lengvai virskinama? Kiek as bandziaau valgyti zveriena, tai 
>>> geriausi prisiminimai siekia studentavimo laikus, kai eidavome 
>>> pabaliavoti I "Lokio" restorana, o ten uzsisakydavome troskinta 
>>> brediena grybu padaze - tikrai svelnaus skonio kuda mesyte. Nieko 
>>> pries neturiu pries vytinta elnienos desra ir jos ispjova. Dar viena 
>>> syk teko ragaut "zuiki" is sernienos su kiauliena, bet tai jau ne 
>>> gryna zveriena. Visi kiti bandymai saslai is stirnos, kepta serniena, 
>>> kiskis, bebras - skrandis sustodavo tuoj pat.
>>> Bet gal tai daugiau ipratimo reikalas + itariu,kad zveriena yra 
>>> sveikesne mesa ,nei kokia kiauliena arba fermine vpaukstiena.Gal but 
>>> jeigu nuo jaunystes kas butu seres tokia mesa, tai buciau ja tik ir 
>>> valges ir gal net patapes zveriazudziu, bet dabar tai kazkaip 
>>> nepriimtinas zvereliu zudymas vardan maisto, kai to maisto galima 
>>> nusipirkt parduotuveje.
>>>
>>> "pablas" <pablas112@gmail.com> parašė naujienų 
>>> news:4AF96E5F.1010007@gmail.com...
>>>> Daiva D. rašė:
>>>>> Krepšinio tai ir aš nežiūriu. O teisingai paruošta žvėriena taigi 
>>>>> labai skanu. Ir turbūt sveika (?) - vis dėlto mėsa neauginta ant 
>>>>> hormonų ir antibiotikų.
>>>>
>>>>  Skanu netgi neteisingai paruosta. Pvz., be jokio marinavimo,jokiu
>>>> prieskoniu imu gabala stirnienos,pasudau, vynioju i folija ir kepu 
>>>> orkaitej. Jau kai iskepa, dedu truputi prieskoniu. Valgau su 
>>>> zalumynais,
>>>> kuriuos tuo metu turiu. Vynas astresnis, gyvesnis geriau, koks nors 
>>>> cabernet+syrah. O jei ant lauzo :)
>>>>
>>>>>
>>>>> Čia yra visokių receptų, jei įdomu:
>>>>> http://www.hunter.lt/index.php?action=vthread&forum=2&topic=197
>>>>>
>>>>> mo
>>>>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
>>>>> news:hdbe0a$i85$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> O jeigu pasakyt, kad niekas is seimos krepsinio neziuri, tai tada 
>>>>>> aplamai reiktu tokius istremt is LT ? :)
>>>>>>
>>>>>> "Daiva D." <ddaiva@gmail.com> parašė naujienų 
>>>>>> news:hdbcva$gbt$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>> Keista šeima, keisti šunys :)))
>>>>>>>
>>>>>>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
>>>>>>> news:hdbboh$e05$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>>> As turiu keleta pazystamu zveriazudziu, tai karts nuo karto vis 
>>>>>>>> pasiulo ir
>>>>>>>> geros kokybes zverienos, bet pas mane namie seima atsisako 
>>>>>>>> valgyt tokia
>>>>>>>> mesa,o bandziau duot tiek ata rotveileriu, tiek ir dabartiniam 
>>>>>>>> bulterjerui,
>>>>>>>> tai net nosi suka nuo tos mesos.Matomai kazkas netinka.
>>>>
>>>
>>
>>
>>
>