Tema: Kitaip rauginti kopustai
Autorius: Povilas
Data: 2009-11-13 09:16:46
Na,stai vakar paragavome pries 2 savaites uzraugtus kopustus. Raugiau juos 
kiek kitokiu budu, nei yra iprasta musuose: sluoksniavau kopustus su 
saldziaisiais pipirais, o I kopustus imaisiau tarkuotu morku ,spanguoliu ir 
aitriuju pipiru anksciu. Vietoje cukraus, naudojau medu.
Turiu pasakyt, kad tikrai gavosi labai idomiai ir tikrai skaniai. 
Keisciausia, kad aktyvaus rugimo,kai kyla putos ir nebuvo.Matomai, to 
neleido nemazas keikis aitriuju pipiru anksciu, pasleptu tarp kopustu.
Nezinau kaip ten butu gavesi ,jei buciau juos uzrauges prie teisingos 
Menulio fazes, bet ivertinat fata,kad pastaciau juos per pacia Pilnati, 
rezulatats daugiau nei teigiamas
Jei dar kas planuojate siemet raugt kopustus, rekomenduoju pabandyt tokiu 
budu juos uzraugt.