Tema: Re: Lama klausimas:) Kitaip rauginti kopustai
Autorius: Povilas
Data: 2009-11-25 16:42:10
Vos seilem ne paspringau :)

"Budulis" <wacher_trint_@takas.lt> parašė naujienų 
news:he9dr9$7ql$1@trimpas.omnitel.net...
> aha..
> ir mes/as bandysin tokiu uzsiraugt.
> tokie kur panasiai kaip korejetirkos morkos siaudeliais
> juos pirstais prie vodkes valgyt galima.
> mmm...
>
> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
> news:he8rt7$m2t$1@trimpas.omnitel.net...
>>O man Miuncheno HB alubaryje pateikti kopustai patiko Ypac nustebino ju 
>>supjaustymo smulkumas ir lygumas. Bet ,kad rugstus, tai tikrai rugstus, 
>>taciau galima ir tokius kartais valgyt.
>>
>> "ALORA" <aloros@kompas.de> para�� naujien� 
>> news:he5te8$tp8$1@trimpas.omnitel.net...
>>> o negal�tumei ma�daug santyki� pasakyti, tipo, recept�? Niekad nesu pati 
>>> raugus kop�st� ir turb�t niekad neb��iau, bet tai, kas Vokietijoje 
>>> vadinama raugintasi kop�stais, man yra perr�g� kop�stai, tinkami tik 
>>> tro�kinimui :)
>>>
>>> "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
>>> news:hdj14u$gt9$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Na,stai vakar paragavome pries 2 savaites uzraugtus kopustus. Raugiau 
>>>> juos kiek kitokiu budu, nei yra iprasta musuose: sluoksniavau kopustus 
>>>> su saldziaisiais pipirais, o I kopustus imaisiau tarkuotu morku 
>>>> ,spanguoliu ir aitriuju pipiru anksciu. Vietoje cukraus, naudojau medu.
>>>> Turiu pasakyt, kad tikrai gavosi labai idomiai ir tikrai skaniai. 
>>>> Keisciausia, kad aktyvaus rugimo,kai kyla putos ir nebuvo.Matomai, to 
>>>> neleido nemazas keikis aitriuju pipiru anksciu, pasleptu tarp kopustu.
>>>> Nezinau kaip ten butu gavesi ,jei buciau juos uzrauges prie teisingos 
>>>> Menulio fazes, bet ivertinat fata,kad pastaciau juos per pacia Pilnati, 
>>>> rezulatats daugiau nei teigiamas
>>>> Jei dar kas planuojate siemet raugt kopustus, rekomenduoju pabandyt 
>>>> tokiu budu juos uzraugt.
>>>>
>>>
>>>
>>
>
>