Tema: Re: saslai
Autorius: Nemo
Data: 2009-11-06 15:43:25
taip. jie visada būna sultingi ir būtent to "šašlykų skonio"
"tds" <no@email.com> wrote in message 
news:hd190u$7pg$2@trimpas.omnitel.net...
> idomus budas.. i ta puoda dedami jau iskepti saslai?
>
>
> "Nemo" <isitikines@hotmail.com> wrote in message
> news:hd182g$624$1@trimpas.omnitel.net...
>> bet kokios kokybės mėsą palaikai su prieskoniais ir aliejuku kelias
>> valandas, tada - iškepi.
>> į špižinį puodą (pvz liaudyje vadinamą britvonu, arba kokį katiliuką
>> žiedais pripjaustai svogūnų kilą, sudedi ant jų iškeptą mėsą, uždengi
>> gerai ir pastatai į žarijas pusvalandžiui.
>> patikėkit manim, tai yra super technologija.
>>
>>
>>
>> "tds" <no@email.com> wrote in message
>> news:hd11db$oq2$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Sveiki,
>>>
>>> Ryt nusimato saslu kepimas. I koki marinata merkt, kad mesa nebutu 
>>> sausa?
>>> Skoniui suteikt desiu zoleliu ivairiu, ir galvoju ciut alyvuogiu
>>> aliejaus. Ar koki kita skysti pilt?
>>>
>>> Dekuj
>>>
>>
>>
>
>
>