Tema: Re: saslai
Autorius: Povilas
Data: 2009-11-06 15:00:34
Gruzinai sako,kad salykas verciamas tik viena karta! Ir kai ismoksti taip 
kept, saslai visada gaunasi sultingi ir neapdege.Vienintelis ir pagrindinis 
reikalavimas  - anglys turi buti pasidare pilkos spalvos ir tik tada dedi 
mesa.Tokiu atveju niekada jos neuzsidega nuo lasanciu riebalu,nes jos jau 
yra perdege.

"saule" <saule.foto@gmail.com> parašė naujienų 
news:hd15cg$tp$1@trimpas.omnitel.net...
> as marinuojant ipilu siek tiek aliejaus, kaip suprantu aliejus uzkemsa 
> poras ir neisbega sultys , o kepant reik det ant tikrai gerai ikaitusio 
> grilio, ispradziu duot gerai apskrust (kai apskrunda taip pat neisbega 
> sultys) o veliau jau kept dazniau vartant , kad nesudegtu iki sau 
> patinkancio iskepimo laipsnio :)
>
> "tds" <no@email.com> wrote in message 
> news:hd14vs$vro$1@trimpas.omnitel.net...
>> aliejus - ta prasme ciut aliejaus marinuojant mesa? ir kas per kepimo 
>> budas?
>>
>>
>> "saule" <saule.foto@gmail.com> wrote in message 
>> news:hd14j8$v27$1@trimpas.omnitel.net...
>>> man tai aliejus padeda, ir kepimo budas .
>>>
>>> "tds" <no@email.com> wrote in message 
>>> news:hd14gi$usq$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> receptu turiu ir is cia prisirinkes, ir siaip.. bet vat konkreciai 
>>>> domian, ingridientas kuris neleidzia kepamai mesai issauset.. nes pora 
>>>> kartu kepem su tom paciom zolelem ir su citrina (viena karta) ir su 
>>>> vyno actu (antra karta), tai abiem atvejais gavosi gana sausa mesa.. ir 
>>>> si karta kepsiu ne sau pietums, bet sveciams, tai nesinori neskanius ir 
>>>> sausus patiekt ;)
>>>>
>>>> "-o-o-" <x-o-o-x@gmail.com> wrote in message 
>>>> news:hd11oo$ph5$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> antifryza :)
>>>>>
>>>>> O jei rimtai, tai cia tiek jau buvo prirasyta, kad nieko nereik det 
>>>>> apart tavo zoleliu, pipiru, lauro lapo ir pries kepant padruskint. As 
>>>>> asmeniskai skystinimui dedu majoneza, nu man skanu ir px man visokie 
>>>>> gliutamatai ir pan baisuokliai ;)
>>>>>
>>>>>
>>>>> "tds" <no@email.com> wrote in message 
>>>>> news:hd11db$oq2$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> Sveiki,
>>>>>>
>>>>>> Ryt nusimato saslu kepimas. I koki marinata merkt, kad mesa nebutu 
>>>>>> sausa? Skoniui suteikt desiu zoleliu ivairiu, ir galvoju ciut 
>>>>>> alyvuogiu aliejaus. Ar koki kita skysti pilt?
>>>>>>
>>>>>> Dekuj
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
>
>