Tema: Re: saslai
Autorius: -o-o-
Data: 2009-11-06 14:52:57
mesa tavo labai gera, taciau jei apskrudint, tada bus kietoka nuo 
apskrudimo. Vienu zodziu, turi kepti ne super karstose zarijose, daug kartu 
vartant ir tada turetu but neblogai.

"tds" <no@email.com> wrote in message 
news:hd14un$vov$1@trimpas.omnitel.net...
> del kepimo budo, tai dekui, bandysiu..
>
> o sprandines jau yra 4kg, teks sikart bandyt saslus ar "saslus", apie 
> kitokius kepimus kita karta svarstysim :)
>
> "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message 
> news:hd14pv$vfo$1@trimpas.omnitel.net...
>> nepasakysiu, nes pats gerai nemoku.
>>
>> teorija yra, kad reikia det kai labai karsta, kad apskrustu, o poto 
>> daznai vartyt, kad nedegtu, o keptu.
>>
>> --
>> T
>> p.s. saslykui sprandine netinka. geriau daryk kepsnius. populiaru pas mus 
>> daryt spansdines 'saslyka', nes ji is principo yra minksta mesa ir ja 
>> sunku padaryt kieta. bet ji niekada nesigaus sultynga, kaip kad is 
>> nugarines ar kumpio.
>>
>> "tds" <no@email.com> wrote in message 
>> news:hd14i4$uvm$1@trimpas.omnitel.net...
>>>o kaip gerai kept? :)
>>>
>>>
>>> "TranZOO" <laisku@nera.net> wrote in message
>>> news:hd14hg$uui$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> sausa gaunasi, kai blogai iskepi.
>>>>
>>>> --
>>>> T
>>>>
>>>>
>>>> "tds" <no@email.com> wrote in message
>>>> news:hd11db$oq2$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> Sveiki,
>>>>>
>>>>> Ryt nusimato saslu kepimas. I koki marinata merkt, kad mesa nebutu 
>>>>> sausa?
>>>>> Skoniui suteikt desiu zoleliu ivairiu, ir galvoju ciut alyvuogiu
>>>>> aliejaus.
>>>>> Ar koki kita skysti pilt?
>>>>>
>>>>> Dekuj
>>>>>
>>>>>
>>>
>>>
>
>