Tema: Re: saslai
Autorius: Nemo
Data: 2009-11-06 15:24:32
bet kokios kokybės mėsą palaikai su prieskoniais ir aliejuku kelias 
valandas, tada - iškepi.
į špižinį puodą (pvz liaudyje vadinamą britvonu, arba kokį katiliuką žiedais 
pripjaustai svogūnų kilą, sudedi ant jų iškeptą mėsą, uždengi gerai ir 
pastatai į žarijas pusvalandžiui.
patikėkit manim, tai yra super technologija.



"tds" <no@email.com> wrote in message 
news:hd11db$oq2$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki,
>
> Ryt nusimato saslu kepimas. I koki marinata merkt, kad mesa nebutu sausa? 
> Skoniui suteikt desiu zoleliu ivairiu, ir galvoju ciut alyvuogiu aliejaus. 
> Ar koki kita skysti pilt?
>
> Dekuj
>