Tema: Re: saslai
Autorius: tds
Data: 2009-11-06 14:31:56
aliejus - ta prasme ciut aliejaus marinuojant mesa? ir kas per kepimo budas?


"saule" <saule.foto@gmail.com> wrote in message 
news:hd14j8$v27$1@trimpas.omnitel.net...
> man tai aliejus padeda, ir kepimo budas .
>
> "tds" <no@email.com> wrote in message 
> news:hd14gi$usq$1@trimpas.omnitel.net...
>> receptu turiu ir is cia prisirinkes, ir siaip.. bet vat konkreciai 
>> domian, ingridientas kuris neleidzia kepamai mesai issauset.. nes pora 
>> kartu kepem su tom paciom zolelem ir su citrina (viena karta) ir su vyno 
>> actu (antra karta), tai abiem atvejais gavosi gana sausa mesa.. ir si 
>> karta kepsiu ne sau pietums, bet sveciams, tai nesinori neskanius ir 
>> sausus patiekt ;)
>>
>> "-o-o-" <x-o-o-x@gmail.com> wrote in message 
>> news:hd11oo$ph5$1@trimpas.omnitel.net...
>>> antifryza :)
>>>
>>> O jei rimtai, tai cia tiek jau buvo prirasyta, kad nieko nereik det 
>>> apart tavo zoleliu, pipiru, lauro lapo ir pries kepant padruskint. As 
>>> asmeniskai skystinimui dedu majoneza, nu man skanu ir px man visokie 
>>> gliutamatai ir pan baisuokliai ;)
>>>
>>>
>>> "tds" <no@email.com> wrote in message 
>>> news:hd11db$oq2$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Sveiki,
>>>>
>>>> Ryt nusimato saslu kepimas. I koki marinata merkt, kad mesa nebutu 
>>>> sausa? Skoniui suteikt desiu zoleliu ivairiu, ir galvoju ciut alyvuogiu 
>>>> aliejaus. Ar koki kita skysti pilt?
>>>>
>>>> Dekuj
>>>>
>>>
>>>
>>
>>
>
>