Tema: Re: Samanė
Autorius: Sail
Data: 2019-06-17 14:59:20
Nebent darai pats - tada bent zinai, is ko ir kaip padaryta.

Viski mes irgi nezinom is ko daro. Tikim kad viskas ok, bet jei paziuresi i 
Johno Walkerio sudeti, matytsi, kad daziklis yra karamele.

Tarp kitko, salyklo gamybai nereikalingas grudu dziovinimas po daiginimo. 
Galima is karto malti sudygusius grudus ir juos naudoti.

Yra teke ragauti labai neblogos dzukiskos samanes. Kaip daryta nezinau, bet 
galutinis produktas buvo geras.



"shadow" <shadow.arth@yahoo.com> wrote in message 
news:qe7ue2$n1r$1@trimpas.omnitel.net...
> Kipsas > Wrote in message> O gera samanė kvepia duona.

   - su salyga, kad dar gudziais laikais yra teke dalyvaut tikram gamybos 
procese (su rugiu/kvietrugiu daiginimu, dziovinimu, trynimu/kapojimu (ne 
malimu); raugimu bei varymu), tai puikiai zinau koks realiai buna kvapas.
Gal pries 10meti bandziau surasti ant Lt autentisko produkto. Visi kaip 
vienas tvirtino: 'sita tai kvepia duona' . Deja...tas  'kvapas' isgaunamas 
gan paprastai - i bet kokia broga primetant juodos duonos kriauksliu ir su 
natur produktu tai neturi nieko bendro. Taip ir likau nerades...
Teisybe zmones sako-kone bet koks tikras viskis bus garantuotai labiau 
grudinis alkoholis, nei kad ir pati 'geriausia' siu dienu samane

   -


-- 
shadow