Tema: Re: Vel apie brangu cukru
Autorius: CatBlack
Data: 2013-01-17 19:06:44
Cukralige kaip suprantu, ant bajerio pasakei? :) 
Kas liecia santechnikus, sakai tureciau is ju reikalauti diplomo? O jeigu juos atsiuncia imones, kurios tuo uzsiima? Ar tai ne jos tureju uztikrinti priemima i darba kvalifikuotu specialistu?


"Gintas" <manosoftasTRINK@gmail.com> wrote in message news:kd8tul$bh6$1@trimpas.omnitel.net...
Na, suoprasciau tavo apmauda, jeigu skirtingai sneka licenzijuoti santechnikai, prasimoke daugiau nei 10m ir rodantys tai patvirtinanti diploma visai Lietuvai. O gydytojai butent taip ir elgiasi-vai, vai, kiek mes jaunystes praradom, kiek prasimokem, kiek rezidenturoje pradirbom-turit mumis gerbti, myleti ir bapkes moket. O paskui isaiskeja, kad eidamas pas toki gydytoja, turi pats nemazai internete raustis, kad suvokti koki cukru tas gydytojas nori tau ipirsti uz nemazas bapkes. Cia ne katiline-nesekmes atveju ne tik pinigus prarasi, bet ir cukralige susikrsi likusiam gyvenimui :) 


"CatBlack" <darius@asotra_nospam.lt> wrote in message news:kd89c8$gel$1@trimpas.omnitel.net...
>O man zinok apmaudu, kad trys santechnikai ateje sneka absoliuciai skirtingus dalykus. Nu ir ka? Ka, man dabar i profke dar istot papildomai, kad paciam katiline susimeistraut? O ten pinigeliai ne simtais gali skirtis. 
> Visose srityse cia taip, be isimties.
> 
> "Gintas" <manosoftasTRINK@gmail.com> wrote in message news:kd6tp2$bra$1@trimpas.omnitel.net...
> nesimanau nieko apie kazkokias studijas, tad turiu pasitiket gydytoju, israsanciu man vaistus. Ir man, kaip traktoristui, apmaudi tokia tvarka,  jeigu turiu sumoket  puse savo atlyginimo  uz cukraus ziupsni, kuris netgi is principo negali padet iveikt ligos. 
> Ir prasau, nesiulyk narsyt internete , krimst mokslus, kad galeciau savarankiskai apsisprest-vaistus man siulo gydytojas ar cukru. 
> Nezinau kaip kitus-bet mane jau uzknisa, kai zmogus yra verciamas, netgi pas specialista nuejes, pats ne ka maziau zinoti tos teorijos (bent). Dantistui ir tam jau reikia nuejus  aiskinti, kad yra metodika, kaip sutaisyt, o ne istraukt problematiska danti :) Dasiritom :) 
> 
> "CatBlack" <darius@asotra_nospam.lt> wrote in message news:kd6k0p$28o$1@trimpas.omnitel.net...
>> 
>> Mano patarimas siuo atveju butu - kadangi Oscillococcinu netikit, geriau jo nevartokit. As juo nei tikiu, nei netikiu - kai susergu, vartoju kitus vaistus.
>> 
>