Tema: Re: Beveik i tema
Autorius: CinCas
Data: 2009-03-03 10:11:23
reikia tureti patalpas atitinkanchia higienos normas.
tada reikia tureti patiekalo standartus ant popieriaus (jei kepi iprastinius 
dalykus, kur jaupadaryti standartai, tia nueini tik i tam skirta istaiga ir 
juospasitvirtini, jei ten nera ir bandysi daryti kazhka idomesnio tai reikes 
tau tuos standartus pasidaryti (laboratorijos ir dxja pisnios), bet bobutei 
manau tai negres.
tada reikes leidimo gaminti/prekiauti, tada reikes individualios veiklos 
pazhymejimo gaminti/prekiauti bulkutem sausainiais ir pan. jei tokiu dar 
nepanaikino, priesh visas shitas krizes dar tokie egzistavo.
tiap pat bobutei glaustis kazhkokiame restorane ir aceit ten gaminti 
bulkutes taip pat nera lengva, nes pagal ivairiu instituciju norus tai turi 
atitikti velgi ivairius reikalavimus, kaip kad ackira bobutes produktu 
laikymo vieta, drabuzhiu ir tt ir pan. kas restoranui nelabai paranku butu, 
nes jis taip pat dirba ir taupo vieta.
na ir tt ir pan.
beabejo visa ta galima pasidaryti tik kazhkaip kai pradedi skaichiuoti kiek 
tu legaliai gali uzhdirbti ish tu bulkuchiu tia pamatai, kad ir anukai 
turetu iki senatves zhilti, kad acipirktu toks kioskelis ar vezhimelis 
laisves alejoje.

"pablas" <pablas112@gmail.com> wrote in message 
news:goihda$4tq$1@trimpas.omnitel.net...
>  Tarkim, bobute kepa nuostabius pyragelius.Su mesa,varske,
> uogiene.Tiesiausias kelias pas valgytojus butu, jei bobute
> pasistatytu vezimeli kur nors Laisves Alejoj ir prekiautu.
>  Gatve atsigautu, visas miestas trauktu paragaut bobutes pyragu :)
>
>  Kaip bobutei pradet prekiauti,ar gali taip paprastai: issikepe
> ir parduoda sviezutelius :) ?