Tema: Re: Povedybine sutartis
Autorius: T:\)
Data: 2011-09-07 16:00:38
na bet kaip as suprantu notaras tvirtina, kad sutarti pasirase tie asmenys ir jie suprato ka pasirasineja. Tai tu atsispausdini sutarti pagal kurias anksciau pirkai ir pakeites rekvizitus eini pas notara. 

T:)

"Gintas" <netikrass@adresas.lt> wrote in message news:j47pf4$5u1$1@trimpas.omnitel.net...
> Pas kitus notarus-kaip ir bus logiska moket uz sutarties rengima, nes kitas notaras naudos jau KITA sablona, uz kurio paruosima ir mokesi!
> 
> "T:)" <durniu@laivas.lt> wrote in message news:j4785e$77s$1@trimpas.omnitel.net...
>> kaip supratau skundesi, kad du kartus nulupinejo uz sutarties sudaryma, nors sutartis buvo ta pati sablonine tik pakeisti prikejo/pardavejo rekvizitai. Tokiu arveju galima gi ir pas kitus notarus pasiklausineti kokie ju ikainiai ir kokia tvarka. 
>> Kiekvieno teise rinktis. 
>> PS uz notarinius veiksmus zinoma reikes atsilyginti, klausimas tik koks ikainis ne uz notarini veiksma.
>> 
>> T:)
>> 
>> 
>> "pjezo" <kaminskiukas_trinti_@delfi.lt> wrote in message news:j475uo$3b7$1@trimpas.omnitel.net...
>>>o kokia to prasme?
>>> vis viena mokesi uz notaro paslaugas.
>>> tad IMHO daug paprasciau susakyti kokiu salygu norite- ir notaras (tiksliau tai jo padejejas) parengs sutarti, atsius jums pasiskaityti.
>>> na ir net paaiskins, kuriu jusu noru neimanoma perkelti i sutarti ir kodel (nes tarkim nepavyks irasyti nuostatos "myletis ne maziau kaip 3 kart i savaite")
>>> 
>>> "T:)" <durniu@laivas.lt> wrote in message news:j471nd$s77$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> eini pas kita notara ir tiek bedu, bent jau prikimo-pardavimo sutartis gali sudarineti kur nori.
>>>> Isimtys, kad tik tau priskirtas notaras turi aptarnauti yra berods paveldejimo ir dar kazkuriuose sandoriuose. 
>>>> 
>>>> T:)
>>>> 
>>>> "Gintas" <netikrass@adresas.lt> wrote in message news:j45v9u$q5b$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> gal klystu, taciau kur baigiasi notaro atsakomybe? Isitikinti ar pavardenis yra pavardenis ir patvirtinti jo parasa, jeigu tai ne jo ruosta sutartis. O jeigu ir jo ruosta sutartis-galioja draudimas kurio imoka ne tokia jau ir didele (kazkada maciau ar tik ne 600 eur eiles metams) Notaro noras tvirtinti tik savo paties paruosta sutarti-tai jo noras gauti  dar pinigo uz sablone pakeistus  keleta duomenu. Uzknisa negyvai-pirkau keleta garazu pas ta pati notara, ir jis vis  atsisega uz sutartis PROJEKTO sudaryma. I mano pasakyma, kad tinka jo PATIES praeita savaite padarytas projektas-jis atreze, kad tada pats ir pasitvirtinciau :) 
>>>>> 
>>>>