Tema: Re: Giros gamyba. Neu?sigazavo.
Autorius: svyt
Data: 2016-07-30 06:15:18
Nieko, vakare uzkviestas i pirtele su boulingu, gryzes, jei
 nesimiegos galesiu pakomentuot kiekviena posta ne lakoniskai ;)
 Siaip teks rinktis, arba saldi arba be burbuliuku, arba islaikai
 kol nebesaldi tampa. Cukrus = alkoholis, ir vis ragauji rugimo
 metu. Kai nebesaldu, fermentacija stoja, ispilstyt, fiksuot
 fermentacija (tarkim, pasterizuojant) reik iki tol.


-- 

bmw e34/ 525d

"Lapinas" <vkh710@gmail.com> Wrote in message:
> P.S. D?kui visiems atsakiusiems. Daugelis buvot per daug lakoni?ki, bet atsak?t tiksliai. 
> 
> "Lapinas" <vkh710@gmail.com> wrote in message news:nnfdna$cre$1@trimpas.omnitel.net...
>> Laba diena,
>> praeit? kart? gira "neu?sigazavo", kas gal?jo b?t? Per ma?ai mieli?? Per 
>> ilgai rauginau?
>> 
>> Miel?s, kaip suprantu, supili, dauginasi ir bezda c2h5oh. Ar gali b?ti, kad 
>> j? buvo per ma?ai ir visos i?sibezd?jo ir numir?? Nes kibire burbuliukai kil 
>> ir susidar? puta, bet kai i?pils?iau ir palaikiau ?aldytuve, tai 
>> atsikim?davo beveik negazuota? Gal nuo kar??io ?uvo, bet visada supildavau 
>> sausas mieles ? 35oC gir? ir jos ne??davo.
>> 
>> Tiesa, su cukrum ?domiai buvo: pasirodo, prastai i?mai?iau, nes kai pils?iau 
>> tai ka?kiek ant dugno buvo lik?, gal miel?m maisto pritr?ko? 
>> 
> 


----Android NewsGroup Reader----
http://usenet.sinaapp.com/