Tema: Re: Bavariški riestainiai - Laugenbrezen
Autorius: ALORA
Data: 2014-05-18 21:38:18
nu tai aišku, perka :) Retas kuris vokietis dar gali valgyti naminį maistą, 
nes jau 3-čia karta ant chemikalų auga. Gaminti irgi mažai kas moka ir 
apskritai jie nemėgsta išcackintos virtuvės purvinti :)
Kadangi aš turėjau galimybę bendrauti su žmonėmis, kurie bando sugrįžti prie 
maždaug natūralaus maisto, tai ir sužinojau kelis receptus. O šiaip ten net 
posakis yra "pats nupirkau" :) net ir tie, kurie laiko save gaminančiais, 
dažniausiai naudoja kažkokius koncentratus



"zhegonskas"  wrote in message news:lla46j$i7d$1@trimpas.omnitel.net...

kepa namie ar pirktinius? Nes as tikrai skaniu parduotuviu ar
kepykleliu tai uztikdavau (mazdaug kas antri) :)