Tema: Re: rukykla
Autorius: Sail
Data: 2014-01-06 13:17:08
Cia kiaule buvo.

Ir medziotoju pazistamu yra, bet rankos neprieina iki desru gamybos. Jei kas 
pirma syki parodytu procedura ir pamokytu, tada mielai.
Kazkaip traukia prie naturinio ukio. Tuos darbus dirbdamas kazkaip jauciuos 
savo vietoj, ir idomu.


"tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message 
news:lae34p$9ib$1@trimpas.omnitel.net...
> finansiskai apsimoka visada. nes gausi tikra ir naturalu produkta.
> kazkada skaiciavom, kiek kainuotu galutinis produktas, jei saziningai 
> gamint - atsoko fantazija....
>
> o jei dar pirkt visa parseli... tik jei priksi - ziurek, kad miltais 
> maitinamas butu - visai kitas skonis,. ir kiaule geriau nei parsas.
>
> o jei su medziotajais susidraugausi, ar pats patapsi... kaip skanu yra 
> elnienos desros rukytos... niam....
>
> --
> T
>
>
> "Sail" <bambarbya.kirgudu@gmail.com> wrote in message 
> news:lae2d9$8io$1@trimpas.omnitel.net...
>> Zinai, gavosi vos ne mirkymas dumu skystyje. I dziovinima visiskai 
>> nepanasu. Vanduo lasa nuo visur.
>> Jei gausis skaniai, kitamet gal irgi kaime puskiauli pirksiu.
>>
>> Nors finansinskai tai akivaizdziai neverta, bet zaidimas idomus. Bent jau 
>> rukykla turesiu ateiciai.
>>
>> "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message 
>> news:lae26i$89r$1@trimpas.omnitel.net...
>>> karstam rukymui tai nuo 60. seip 70-80. bentjau kiaulei. pvz nugarines 
>>> geriau nesildyt daugiau 60 - nes baltymai isteka...
>>>
>>> o iki 40 gaunasi labaiu dziovinimas su dumo kvapu.
>>>
>>> vienzo - nemanau, kad kazka labai blogai padarei - dabar turi kur daryti 
>>> bandymus. svarbu butu ka rukint ;)
>>>
>>>
>>>
>>> "Sail" <bambarbya.kirgudu@gmail.com> wrote in message 
>>> news:lae198$730$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Cia karstam rukymui tiek. Jau prie 27 laipsniu lasiniai atrode per 
>>>> silti.
>>>> As norejau tik parukyti 10 valandu, siaip sudyti lasiniai.
>>>>
>>>>
>>>> "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message 
>>>> news:lae13h$6ru$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>> mazai temperaturos - turetu but 45-55
>>>>>
>>>>> manau, kad izoliavus vamzdi viskas gausis puikiai.
>>>>>
>>>>> --
>>>>> T
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> "Sail" <bambarbya.kirgudu@gmail.com> wrote in message 
>>>>> news:ladtcr$1oh$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>> Ne, kondensatas nuo malku. Slapia viskas, medines sienos ir 
>>>>>> pagaliukai, kartonas virsuj, na viskas absoliuciai.
>>>>>> Rukykloj temperatura nepakilo daugiau 25, o veliau ir zemiau 20 buvo.
>>>>>>
>>>>>> Bet murzinumo nera, dumas buvo geras, degimo nera, tai suodziu irgi. 
>>>>>> Geras dumu generatorius gavos, pora malkeliu ir porai valandu dumo 
>>>>>> per akis.
>>>>>>
>>>>>> Mesa pradzioj sausa buvo.
>>>>>>
>>>>>> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message 
>>>>>> news:ladt60$1d4$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>> Šaunu.
>>>>>>> Kondensatas natūraliai nuo mėsos.
>>>>>>> Kiek pamenu rūkymą kaime, pirmu darbu būdavo karščio sukėlimas, kad 
>>>>>>> mėsa apdžiūtų. Jei to nepadaryt, ant kondensato pradeda rinktis 
>>>>>>> suodžiai ir rezultatas vietoj gražaus rudo, gaunasi murzinu :)
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> "Sail"  wrote in message news:ladsnf$ng$1@trimpas.omnitel.net...
>>>>>>>
>>>>>>> Kadangi building'e dar lankosi vienas-kitas rankdarbiu megejas, tai 
>>>>>>> imesiu
>>>>>>> cross posta ir ten. Vdrug kam ideja pravers?
>>>>>>>
>>>>>>> Vakar pakuriau savadarbe rukykla pirma syki, tai likau giliai 
>>>>>>> patenkintas
>>>>>>> veikimu. Tuo tikslu buvo ant smugio modernizuotas grilis/saslykine, 
>>>>>>> kurio
>>>>>>> fotkes buvau cia nesenai imetes. Dabar patapo ir dumu generatorium 
>>>>>>> :-)
>>>>>>>
>>>>>>> Tiesa produkcija dar klausimas, kokia ten gavosi, nes rukyklos viduj
>>>>>>> kondensato jura, nors rukymui naudojau tik sausa alksni. Sivakar 
>>>>>>> iskabinsiu
>>>>>>> viska vedinamoj palepej (teisingo namo privalumai :-)  ), kad 
>>>>>>> isdziutu
>>>>>>> normaliai ir subrestu kazkiek, o paskiau liaudies patarimais kisiu i
>>>>>>> saldikli.
>>>>>>>
>>>>>>> Fotkes sekanciam poste.
>>>>>>>
>>>>>>> Dabar viskas rusy sumesta, dai dumu smarve tokia, kad akys asaroja.
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>
>>
>