Cia karstam rukymui tiek. Jau prie 27 laipsniu lasiniai atrode per silti. As norejau tik parukyti 10 valandu, siaip sudyti lasiniai. "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message news:lae13h$6ru$1@trimpas.omnitel.net... > mazai temperaturos - turetu but 45-55 > > manau, kad izoliavus vamzdi viskas gausis puikiai. > > -- > T > > > > "Sail" <bambarbya.kirgudu@gmail.com> wrote in message > news:ladtcr$1oh$1@trimpas.omnitel.net... >> Ne, kondensatas nuo malku. Slapia viskas, medines sienos ir pagaliukai, >> kartonas virsuj, na viskas absoliuciai. >> Rukykloj temperatura nepakilo daugiau 25, o veliau ir zemiau 20 buvo. >> >> Bet murzinumo nera, dumas buvo geras, degimo nera, tai suodziu irgi. >> Geras dumu generatorius gavos, pora malkeliu ir porai valandu dumo per >> akis. >> >> Mesa pradzioj sausa buvo. >> >> "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message >> news:ladt60$1d4$1@trimpas.omnitel.net... >>> Šaunu. >>> Kondensatas natūraliai nuo mėsos. >>> Kiek pamenu rūkymą kaime, pirmu darbu būdavo karščio sukėlimas, kad mėsa >>> apdžiūtų. Jei to nepadaryt, ant kondensato pradeda rinktis suodžiai ir >>> rezultatas vietoj gražaus rudo, gaunasi murzinu :) >>> >>> >>> "Sail" wrote in message news:ladsnf$ng$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> Kadangi building'e dar lankosi vienas-kitas rankdarbiu megejas, tai >>> imesiu >>> cross posta ir ten. Vdrug kam ideja pravers? >>> >>> Vakar pakuriau savadarbe rukykla pirma syki, tai likau giliai >>> patenkintas >>> veikimu. Tuo tikslu buvo ant smugio modernizuotas grilis/saslykine, >>> kurio >>> fotkes buvau cia nesenai imetes. Dabar patapo ir dumu generatorium :-) >>> >>> Tiesa produkcija dar klausimas, kokia ten gavosi, nes rukyklos viduj >>> kondensato jura, nors rukymui naudojau tik sausa alksni. Sivakar >>> iskabinsiu >>> viska vedinamoj palepej (teisingo namo privalumai :-) ), kad isdziutu >>> normaliai ir subrestu kazkiek, o paskiau liaudies patarimais kisiu i >>> saldikli. >>> >>> Fotkes sekanciam poste. >>> >>> Dabar viskas rusy sumesta, dai dumu smarve tokia, kad akys asaroja. >>> >>> >> >> >