Tema: Re: rūkyta mėsa truputį pagedo
Autorius: Sigitas
Data: 2012-08-20 08:51:08
Dar gerai nusausink(kad ir su popieriniu virtuvės rakšluoščiu), į maišelius 
ir į šaldiklį.

"Sigitas"  wrote in message news:k0qobs$93h$1@trimpas.omnitel.net...

Nuplauk sukarštu vandeniu ir "Feiri".


"0.5 B"  wrote in message news:jrt591$r4u$1@trimpas.omnitel.net...

ne aš laikau, o siunta per ilgai keliavo...  :)

"Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message
news:jrs9gm$tlf$1@trimpas.omnitel.net...
> kad silifaninej terbelej tokius daiktus laikai :)
>
> "0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message 
> news:jrqu4k$oju$1@trimpas.omnitel.net...
>>a če kodėl?  :?
>>
>> "Yvl" <chiornyj @ bumer.lt> wrote in message 
>> news:jrm7lk$9lr$1@trimpas.omnitel.net...
>>> nagus pradziai nukapot paciam :)
>>>
>>>
>>> "0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message
>>> news:jri7at$e2o$1@trimpas.omnitel.net...
>>>> Sveiki,
>>>>
>>>> Gavau lauktuvių iš LT kaimiškų [?] rūkytų dešrų, kumpio, lašiakų. Po
>>>> keleto dienų plastikiniuose maišeliuose dalis dešrų ir šoninė 
>>>> "apglito".
>>>> Bei kvapas toks pridvėsusios mėsos atsirado.
>>>> Gal žinot, kaip atgaivint mėsą? Ir kur laikyt po to? [variantai - arba
>>>> šaldytuvas, arba kambarys +25 laipsniai].
>>>