Tema: Re: rūkyta mėsa truputį pagedo
Autorius: pracyvnas
Data: 2012-06-20 11:07:48
As nezinau ar teisingai darau, bet pas tevus ir pas mane visi svieziai 
rukyti kumpiai metami I saldikli. Nori valgyt - I saldytuva, per pora dienu 
atsyla iki "pjaustomos" temperaturos ir uolia - kaip sviezias.

"0.5 B"  wrote in message news:jri7at$e2o$1@trimpas.omnitel.net...

Sveiki,

Gavau lauktuvių iš LT kaimiškų [?] rūkytų dešrų, kumpio, lašiakų. Po keleto 
dienų plastikiniuose maišeliuose dalis dešrų ir šoninė "apglito". Bei kvapas 
toks pridvėsusios mėsos atsirado.
Gal žinot, kaip atgaivint mėsą? Ir kur laikyt po to? [variantai - arba 
šaldytuvas, arba kambarys +25 laipsniai].