Tema: Re: rūkyta mėsa truputį pagedo
Autorius: bastunas
Data: 2012-06-18 13:50:07
Sviezi sitie dalykai laikomi nevedinamose pakuotese visada taip sureguoja. 
Vykdami i kalnus menesio kelionei siuos produktus perkame irgi pries menesi. 
Dedi i eilini saldytuva be jokios pakuotes ir per ta laika viskas apdziuna. 
Tada tepi aliejumi ir pora kartu jei turi laiko ir jegu istrauki is kuprines 
prasivedinti. Anksciau kai tokia pocedura nebuvo atliekama jau islipus is 
traukinio sviezios ka tik pries tris dienas nupirktos mesos budavo 
apipelijusios. Tada plaudavom siltu vandeniu ir dziovindamom prie lauzo arba 
sauleje ir viskas tiko valgymui. Laikydavom tik medziaginiuose maiseliuose 
kas irgi yra problema susilus orui riebalai prasisunkia.

"0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message 
news:jri7at$e2o$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki,
>
> Gavau lauktuvių iš LT kaimiškų [?] rūkytų dešrų, kumpio, lašiakų. Po 
> keleto dienų plastikiniuose maišeliuose dalis dešrų ir šoninė "apglito". 
> Bei kvapas toks pridvėsusios mėsos atsirado.
> Gal žinot, kaip atgaivint mėsą? Ir kur laikyt po to? [variantai - arba 
> šaldytuvas, arba kambarys +25 laipsniai].