Tema: Re: rūkyta mėsa truputį pagedo
Autorius: Alijosius
Data: 2012-06-17 13:24:08
Plastikiniai maišeliai, imho, nelabai tinka - pabandykit į paprastą 
popierių.
Į keliones į šiltus kraštus vežamės lašinius išteptus aliejum ir įvyniotus į 
foliją (kodėl, nežinau, toks būdas eina iš kartosa į kartą ir pasiteisina), 
išsilaiko iki poros savaičių be kvapo ir apglitimų. Šiuo atveju, nežinau, ar 
tiktų :)

"0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message 
news:jri7at$e2o$1@trimpas.omnitel.net...
> Sveiki,
>
> Gavau lauktuvių iš LT kaimiškų [?] rūkytų dešrų, kumpio, lašiakų. Po 
> keleto dienų plastikiniuose maišeliuose dalis dešrų ir šoninė "apglito". 
> Bei kvapas toks pridvėsusios mėsos atsirado.
> Gal žinot, kaip atgaivint mėsą? Ir kur laikyt po to? [variantai - arba 
> šaldytuvas, arba kambarys +25 laipsniai].