Tema: Re: rūkyta mėsa truputį pagedo
Autorius: 0.5 B
Data: 2012-06-18 03:28:20
nuploviau, pamerkiau į stiprų druskos tirpalą, nudžiovinau, šaldytuve jau. žiūrėsim  :)
o kam aliejus? 
beje, pastebėjau, kad šaldytuve laikoma mėsa sudžiūna. popierius turbūt nuo to neapsaugos?...  

"mindau" <mindau@gmail.com> wrote in message news:jrilpc$o6k$1@trimpas.omnitel.net...
> na.. ziurint an kiek smarkiai ten apgedo..
> as bandyciau nuplaut, isdziovint, desras ir kumpi siek tiek sutept aliejum, 
> suvyniot i medziaga ir sudet i saldytuva.. lasiakam aliejaus proceduras 
> praleisciau.
> 
> 
> "0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message 
> news:jri7at$e2o$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki,
>>
>> Gavau lauktuvių iš LT kaimiškų [?] rūkytų dešrų, kumpio, lašiakų. Po 
>> keleto dienų plastikiniuose maišeliuose dalis dešrų ir šoninė "apglito". 
>> Bei kvapas toks pridvėsusios mėsos atsirado.
>> Gal žinot, kaip atgaivint mėsą? Ir kur laikyt po to? [variantai - arba 
>> šaldytuvas, arba kambarys +25 laipsniai]. 
> 
>