Tema: Re: Pica Vilniuj?
Autorius: silentwatcher
Data: 2009-03-24 11:31:51
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 svogūnas
2 skilt. česnako
1 skardinė kons. pomidorų (425 g)
1 šaukštelis džiovinto baziliko
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
1 šaukštelis cukraus

Įkaitintame aliejuje apkepti svogūnus. Sudėti česnaką ir dar truputį pakepti. Sudėti likusius ingredientus ir virti, kol sutirštės (apie 20 min.). Atvėsusį padažą tepti ant picos pagrindo. Knygoje rašo, kad šį padažą galima pasidaryt iš anksto ir laikyti šaldytą iki 2 mėn.
Pirmas ir vienintelis padažas, kurį dariau picai, bet visai patiko :)

> P.S.Siaip tai butu idomu suzinot kas koki padaza gamiate picos pado 
> aptepimui? 
> 
>