Tema: Re: Pica Vilniuj?
Autorius: ALORA
Data: 2009-03-24 10:47:37
nujo, ir dar nuo skonio priklauso. Nebūtų daug skonių, nebūtų daug 
variantų:) be to, kiekviename krašte patiekalai irgi yra pritaikomi 
vietiniam skoniui

ir jeigu kam patinka kečupas ar majonezas ant picos - o kodėl gi ne?

Vokietijoj nesu valgiusi picos, kuri man skani, nors nemažai teko pas italus 
valgyti. Bet reikia pripažinti, kad padas daugumos buvo labai geras - 
plonytis ir traškus. Nu bet ant viršaus - ką aš žinau, kažkokias beryšybes 
jie ten deda. Gerai, kad mažai, galima nukrapštyti ir suvalgyti tik bulką su 
padažu ir sūriu:) Žodžiu, jei "tikra" itališka, tai geriausia margarita. 
Beje, pomidorų padažas tai dedamas ant picos...

"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
news:gqa5bi$tlj$1@trimpas.omnitel.net...
>
>
> Kazkada senaai senai per vokieciu TV reklamuodavo Pizza Grossa - atseit 
> labai traskus padas,kad net sipuliukai i sonus laksto :)
> Vaziavau i Vokietija,tai kaimynas paprase uzvezt jo dukrai siuntinuka i 
> Hanoveri.Pasirodo ji ten dirbo padavalka italiskame kaboke.Kai atejome i 
> vidu,italas uztaise vaises ir pavaisino ta Pizza Grossa......Kai veliau 
> man kas nors siulydavo paragaut picos,atsikalbinedavau kiek imanydamas,nes 
> kitokios nebuvau ragaves,o sitoji grossa,tai nepatiko ziauriai.O kartu 
> buves mano draugas ,sulapnojo ir mano ir savo porcija ir baisiausiai 
> isgyre ja.
> O stai veliau visas picas lygindavau su cili picomis,nes pripratino 
> pazystmai jas valgyt.Ir neisivaizdavau,kad gali but kitaip pagaminta 
> pica - ji buvo "tobula".
> Todel pilnai sutinku su teiginiu,kad skirtinguose vietose ir gaminama 
> skirtingai.Bet visgi kazkokiu tai pagrindiniu postulatu reik laikytis ir 
> nepilt majonezo ar ketcupo ant jos :(((
>
>