Tema: Re: Pica Vilniuj?
Autorius: a
Data: 2009-03-23 12:26:21
Justas formulated the question :
> Tokios kaip Italijoje dar nesu mates. Pas juos storas traskantis padas, TIKRI 
> pomidorai, ingredientu minimaliai.
>
> Pas mus padas plonas, privaryta kazkokiu neaiskiu desru, kumpiu ar 
> neduokdieve farso. Kazdada bandziau vilniaus arotimenta, tai skrandis stodavo 
> tai dienai kaip taisykle..
>
> Skaniausia pica namie, gi elementarus patiekalas, nereikia jokiu kulinariniu 
> sugebejimu..
>
> Bet idomus fenomenas. Suvalgai musu picerijoje pica ir skrandis stoja. 
> Suvalgai namie visa kepimo bleka (kiek lieka ryte pabaigi) ir skrandis dirba 
> be problemu..

siulau pasidalint picos gamybos patirtimi...
man pvz niekaip nepavyksta padas kad gautus iskepes ir minkstas. arba 
iskepes arba minkstas...