Tema: Re: Geras samagonas
Autorius: gopas
Data: 2011-11-22 11:54:34
Buvau susidomėjęs vienu metu, bet kažkaip atgrasė mintis, kad jeigu ten kažkaip nesugaudysi
reikiamų temperatūrų, tai nuo tokio skysčio ir apakt galima...

"Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message news:jad06u$m9b$1@trimpas.omnitel.net...
> Uzsinorejau tikro produkto. Man tai ir skanu, ir procesas idomus. Zinoma, 
> tema plati, tad bandysim klausimus koncentruoti:
> 
> 1. Mazu kas yra pirkes / zino kur isigyt azuoliniu deginto vidaus backu?
> 2. Uzmate kas kur varini distiliatoriu Lietuvoj, kas nors daro / parduoda?
> 
> Siaip bet kokia info wellcome. Zinoma, daug jos jau turiu, bet vis tiek - 
> dalinkites patirtim.
> 
> Esat kas gal atsisiunte varini alambika?
> 
> P.S. visokie cukriniai marmalai nedomina. Jei darysim, tai tik naturalu 
> produkta, nes pinigu parduotuviniam alkoholiui ir taip uztenka. Cia daugiau 
> kulturinio paveldo klausimas. 
> 
>