Tema: Re: Geras samagonas
Autorius: Masala
Data: 2011-11-22 08:47:41
Manau netiks tautinis azuolas gerimui brandinti, reik ieskot is uzu mariu, 
lyg amerikinis azuolas tam tinkamiausias. Tereikia gauti backa, isdegintum 
pats.

"Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message 
news:jad06u$m9b$1@trimpas.omnitel.net...
> Uzsinorejau tikro produkto. Man tai ir skanu, ir procesas idomus. Zinoma, 
> tema plati, tad bandysim klausimus koncentruoti:
>
> 1. Mazu kas yra pirkes / zino kur isigyt azuoliniu deginto vidaus backu?
> 2. Uzmate kas kur varini distiliatoriu Lietuvoj, kas nors daro / parduoda?
>
> Siaip bet kokia info wellcome. Zinoma, daug jos jau turiu, bet vis tiek - 
> dalinkites patirtim.
>
> Esat kas gal atsisiunte varini alambika?
>
> P.S. visokie cukriniai marmalai nedomina. Jei darysim, tai tik naturalu 
> produkta, nes pinigu parduotuviniam alkoholiui ir taip uztenka. Cia 
> daugiau kulturinio paveldo klausimas.
>