Tema: Re: Geras samagonas
Autorius: Sail
Data: 2011-11-22 10:31:32
Gerai pradziai tiks ir tautinis. Bet isdeginti veliau tai nezinau, reikia 
backa ardyt, o realiai tai degina surinkimo metu, todel klausimas, ar pats 
ta padaryciau.

Gausiu backa tai tikrai, klausimas kada ir uz kiek. Jau daugelis gamintoju 
isdega gamindami, nes zino ta poreiki.


"Masala" <Thereisno@mail.com> wrote in message 
news:jafgid$sga$1@trimpas.omnitel.net...
> Manau netiks tautinis azuolas gerimui brandinti, reik ieskot is uzu mariu, 
> lyg amerikinis azuolas tam tinkamiausias. Tereikia gauti backa, isdegintum 
> pats.
>
> "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message 
> news:jad06u$m9b$1@trimpas.omnitel.net...
>> Uzsinorejau tikro produkto. Man tai ir skanu, ir procesas idomus. Zinoma, 
>> tema plati, tad bandysim klausimus koncentruoti:
>>
>> 1. Mazu kas yra pirkes / zino kur isigyt azuoliniu deginto vidaus backu?
>> 2. Uzmate kas kur varini distiliatoriu Lietuvoj, kas nors daro / 
>> parduoda?
>>
>> Siaip bet kokia info wellcome. Zinoma, daug jos jau turiu, bet vis tiek - 
>> dalinkites patirtim.
>>
>> Esat kas gal atsisiunte varini alambika?
>>
>> P.S. visokie cukriniai marmalai nedomina. Jei darysim, tai tik naturalu 
>> produkta, nes pinigu parduotuviniam alkoholiui ir taip uztenka. Cia 
>> daugiau kulturinio paveldo klausimas.
>>
>
>