Tema: Re: grietinėlės tolesnis likimas
Autorius: trickyvic
Data: 2011-08-31 16:23:17
rimtai, pashol von, diletantas prisiskaito tokiu paciu diletantu 
parasytu meslu ir po to taskosi ismintimis po groupsus apie lactose 
intolerance ir visus kitus briedus

tranzoo wrote:
> tiesiog apie 9 zmogaus gyvenimo metus nustoja skrandis isskirinet 
> ferment, kuris skaido laktoze ir kitus dalykus piene. nesuskaidzius 
> ivyksta zarnyno floros bumas. dazniausiai paleidzia vidurius.
> 
> suauge zmones isrado rugpieni, kefyra, jogurta, suri, sviesta, grietine....
> 
> 
> "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message 
> news:j3iloq$ggr$1@trimpas.omnitel.net...
>> jou, babcės karvės pieno riebumas buvo 5 obvorotai ir man, tikrai 
>> asfaltinei miardžynai, nuo jo galingai paleisdavo vidurius :)
>>
>> Bet turbūt gi niekam nekyla idėjų grietinėlę daryti iš parduotuvinio 
>> pieno. Jis juk homogenizuotas, ten nieks nenusėda paviršiuje.
>> :) neišplaukia į paviršių, ta parsme...
>>
>> "Exo" <exoNO@SPAMc123.lt> wrote in message 
>> news:j3ij4d$bm5$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Tik reikia nepamiršt jog parduotuvinis pienas per liesas grietinei ;)
>>>
>>> Exo
>>
>>
>