Tema: Re: grietinėlės tolesnis likimas
Autorius: Exo
Data: 2011-08-30 14:55:57
Tik reikia nepamiršt jog parduotuvinis pienas per liesas grietinei ;)

Exo


"ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:j3iiuc$bbt$1@trimpas.omnitel.net...
> mano babcia kaime laikydavo šaldytuve. Plakt nereikia, bet centrifuguojant grietinė būna vientisesnės konsistencijos. Kiek laiko - 
> neatsimenu, bet porą dienų gal.
> Plakant šviežią grietinėlę susidaro plakta grietinėlė. Plakant nešviežią susimuša sviestas.
> 
> "0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message news:j3igup$7mg$1@trimpas.omnitel.net...
>> tai turbūt šiltai, ne šaldytuve?
>> kiek laiko rūgsta?
>>
>>
>> "lllll" <mail@freemail.lt> wrote in message news:j3ieno$3i3$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Namie nuo kaimiško pieno nupildavo grietinėlę, pastatydavo surūgt, gaudavosi
>>> grietinė.
>>> Plakt nereikia :)
>>>
>>> lllll
>>>
>>> "0.5 B"  wrote in message news:j3i7rc$n4j$1@trimpas.omnitel.net...
>>>
>>> kas iš grietinėlės gaminasi?
>>> kai šviežia plakama, sviestas lyg ir?
>>> o kai ji pradeda natūraliai rūgt - bene grietinė?  :?
>>>