Tema: Re: grietinėlės tolesnis likimas
Autorius: 0.5 B
Data: 2011-08-30 22:42:35
grietinei kiek laiko ir kambary ar šaldytuve laikyt?

"MaRiUs" <marius@DELETEardega.lt> wrote in message news:j3jdgf$j1m$2@trimpas.omnitel.net...
> updeitas:
> 
> kadangi neseniai isigyjau ledu masina tai dar ir ledus gaminsiu kai 
> gausiu sekanty karta... :)
> 
> 2011.08.30 22:22, MaRiUs rašė:
>> Tenka gaut karts nuo karto po kokius 5 l grietineles tai su ja elgiamasi
>> taip:
>>
>> Truputi paraugiama, is tos suplakamas sviestas
>> is pasuku, likusiu po sviesto imetus kelis vaisius beigi medaus gaunasi
>> AAAAAFYGIENAS kokteilis suplaktas plaktuve....
>> Kita dalis surauginama ir gaunasi grietine (supa dupa tirsta kaip
>> velnias...)
>> Trecios likimas - sushaldoma mazuose po kokius gal .... 75 ml
>> vienkartiniuose puodeliuose ir naudojama visokiems troskiniams, bulviu
>> kosems etc....
>>
>> tai va tiek tos grietineles... dar galima saldzios grietineles suri
>> daryt, ale situom mumi neuzsiimam....o suris paprastai darosi:
>> pakaitini, ispaudi citrina, dar pakaitini ir kai sukrenta ishkoshi per
>> surmaishy. ir suslegt reik.....
>>
>>
>> 2011.08.30 11:43, 0.5 B rašė:
>>> kas iš grietinėlės gaminasi?
>>> kai šviežia plakama, sviestas lyg ir?
>>> o kai ji pradeda natūraliai rūgt - bene grietinė? :?
>>
> 
> -- 
> MaRiUS,
> Kaunas