Tema: Re: Apie picos kepima?
Autorius: Nemo
Data: 2009-11-24 08:00:09
nu, žinai, receptą į studiją tokiu atveju.


"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message 
news:heehrr$9rg$1@trimpas.omnitel.net...
> Vakar vaikams kepiau picas .Tesla savo darbo. Receptas Oliverio. 
> Produktai -
> kazkas is Oliverio rekomenduotu. Tesla visada gaunasi puiki. Bet stai ka
> pastebejau: siaip tai mano orkaites programa gamykliskai isstatyta ant 200 
> C
> ir taip ir visada kepdavau, bet spinym mozgom jauciau ,kad kazkas yra ne
> taip su paciu pado iskepimu - man jis kazkoks dregnokas gaunasi (panasiai
> kaip Cili ir kitose pseudopicerijose).Todel buriau visaip,kaip pasalint ta
> dregme : bandziau kept ant alu folijos, bandziau kepti be folijos, o galu
> gale apsistojau ant kepimo popieriaus patiesimo ir lyg lyg jau pasitaise 
> to
> pado skonis, bet vis vien ne tas kazkas.Bet kazkur esu skaites, kad tos
> krosnys, kuriose originaliai kepama duona ir picos, sugeba islaikyt virs 
> 300
> C temperatura. Taigi, vakar  eksperimento tvarka emiau ir pakeliau
> temperatura 20 C + nuleidau kepimo inda I zemiausia padeti, bet kepiau tas
> pacias 10-11 min. Ir ka gi gavau? Ogi labai vykusiai iskepusi pagrinda!
> Itariu, kad kita karta reiks pabandyt dar pakelt temperatura.
> Tikiu,kad kepant ant akmenuko butu zymiai geriau, bet kol kas akmenuko
> neplanuoju det I orkaite, nes bijau, kad ka nors sugadinsiu jos gleznoje
> konstrukcijoje ir po to liksiu be orkaites.Nes ir taip negaliu prisikviest
> Gorenje meistreliu jau metai, kad sutvarkytu dureliu vyrius, nors 
> oficialiai
> kelis kartus I juos kreipiausi ir registravau iskvietima :(
>
> P.S.Nuotrauka ne vakarykste, bet jau viena is paskutiniuju 
> eksperimentiniu,
> kai jau buvo pasiektas vienas is geresniu variantu.
>