Tema: Re: Sviestas vs margarinas
Autorius: CinCas
Data: 2009-01-16 18:16:51
na kolkas nepastebejau neigiamu pakitimu...gali citrinos ivarvinti turetu 
padeti kazhiek, konservantas vienok :)
"Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message 
news:gkqbip$ih2$1@trimpas.omnitel.net...
> Tai jei aldytuve laikai, per savait nesugenda?
>
> CinCas schrieb:
>> nzn, per ~savaite sunaudoju tai kaip ir nekyla tokiu problemu su laikymu
>> "Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message 
>> news:gkq98h$fa1$1@trimpas.omnitel.net...
>>> Hmm, ia domu. O kain, ar galima bt vienu kartu pasidaryt didesn 
>>> kiek ir kakaip konservuoti?
>>>
>>> CinCas schrieb:
>>>> galima pasidaryti pabai paprasta reikala.
>>>> isidedi i folga morku gabaliukais, chesnaku galvu ir pakepi kokia 
>>>> valandele orkaiteje. dar tokios kietokos turi buti, bet su shakute 
>>>> perpjauti galima butu, susitrini su kalendros seklomis maltomis, druska 
>>>> , pipirais ir gaunasi neblogas uzhtepas ant duonos. galima svogunu 
>>>> pakepintu isideti ar shiaip kokiu prieskoniu.
>>>> taip pat gali naudoti tahini. jei turi gera food procesor' namie tai ir 
>>>> pachiam labai lengva paisdaryti ish sezamo seklu ir nereikes net 
>>>> pirkti.
>>>>
>>>>
>>>> "Svajoklis" <svajoklis@b4net_nospam.lt> wrote in message 
>>>> news:Xns9B9596473C934Svajoklis@194.176.32.141...
>>>>>> Pvz patepu vietoj svieto garstyciu plona sluoksniuka... I visai nieko
>>>>>> :) Arba galima krienu uzsidet "Sostines" is tokio mazo indeliuko su
>>>>>> vysnava etikete...
>>>>> na taip - galima dar alyvogiu alieju suplakti iki emulsijos ir kokiu 
>>>>> standikliu ideti, kaip antai cholesterolio
>>>>> neturincio plakto kiausinio baltymo :)
>>>>>
>>>>> Siaip reiks paskaitineti, ka is tokiu naturaliu "pakaitalu" zmones 
>>>>> visam pasaulyje naudoja. Gal kas patiks ir
>>>>> bus nesunkiai pasidaroma, tik jauciu teks prie kiek astresnio maisto 
>>>>> pereiti, kuris to "riebumo" salygini
>>>>> trukuma tikrai kompensuoja.
>>>>>
>>>>> S.
>>