Tema: Re: Sviestas vs margarinas
Autorius: CinCas
Data: 2009-01-16 17:34:28
nzn, per ~savaite sunaudoju tai kaip ir nekyla tokiu problemu su laikymu
"Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message 
news:gkq98h$fa1$1@trimpas.omnitel.net...
> Hmm, ia domu. O kain, ar galima bt vienu kartu pasidaryt didesn 
> kiek ir kakaip konservuoti?
>
> CinCas schrieb:
>> galima pasidaryti pabai paprasta reikala.
>> isidedi i folga morku gabaliukais, chesnaku galvu ir pakepi kokia 
>> valandele orkaiteje. dar tokios kietokos turi buti, bet su shakute 
>> perpjauti galima butu, susitrini su kalendros seklomis maltomis, druska , 
>> pipirais ir gaunasi neblogas uzhtepas ant duonos. galima svogunu 
>> pakepintu isideti ar shiaip kokiu prieskoniu.
>> taip pat gali naudoti tahini. jei turi gera food procesor' namie tai ir 
>> pachiam labai lengva paisdaryti ish sezamo seklu ir nereikes net pirkti.
>>
>>
>> "Svajoklis" <svajoklis@b4net_nospam.lt> wrote in message 
>> news:Xns9B9596473C934Svajoklis@194.176.32.141...
>>>> Pvz patepu vietoj svieto garstyciu plona sluoksniuka... I visai nieko
>>>> :) Arba galima krienu uzsidet "Sostines" is tokio mazo indeliuko su
>>>> vysnava etikete...
>>> na taip - galima dar alyvogiu alieju suplakti iki emulsijos ir kokiu 
>>> standikliu ideti, kaip antai cholesterolio
>>> neturincio plakto kiausinio baltymo :)
>>>
>>> Siaip reiks paskaitineti, ka is tokiu naturaliu "pakaitalu" zmones visam 
>>> pasaulyje naudoja. Gal kas patiks ir
>>> bus nesunkiai pasidaroma, tik jauciu teks prie kiek astresnio maisto 
>>> pereiti, kuris to "riebumo" salygini
>>> trukuma tikrai kompensuoja.
>>>
>>> S.
>>