Tema: Re: spirgai
Autorius: trickyvic
Data: 2011-04-12 10:04:53
Sudyta lyg ir turetu buti, bet pagrinde su sudyta kiauliena esu 
susidures UK, Lietuvoje kazkaip neteko ( sneku apie parduotuves)

Night wrote:
> Va ties sita vieta man visalaik kyla klausimas "imi kiauliuko shonine" - saltai rykyta? Karstai rukyta? 
> sudyta (ar buna is viso)? zalia? :)
> 
> "Seitan" <seitan@legacysystems_trinti.org> wrote in news:invu7i$hkq$1@trimpas.omnitel.net:
> 
>> patikrintas variantas, - imi kiauliuko shonine, papoji smilkiai, meti I 
>> keptuve, lydai, kol beveik neliks tauku. metu smuliai kapotus svogunus, 
>> druska ir juodus maltus piprus. paskrudini kokias 5min. dedi I inda ir 
>> shaldai kambario temperaturoje. tada dedi I shaldytuva. paskui tepi ant 
>> duonos ir valgai su marinuotu agurku.
>>
>>
>> "trickyvic"  wrote in message news:inve8e$2t8$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> Sveiki, gal kas galit pasidalinti PATIKRINTU metodu, kaip gaminasi
>> tepami spirgiai ar skvarkes ar kas kaip juos vadina.
>> Ty kokia kriukses dali imti ( sakykim papilve riebi tiktu?) prieskoniai
>> ir ttt. 
>>
>