Tema: Re: spirgai
Autorius: trickyvic
Data: 2011-04-12 09:11:15
As cia dar pšekiškus receptus ziurejau kai jie daro smalec (subj) tai 
anie erodai ten deda OBUOLY pjaustyta, gal kam yr teke ragauti? Kazin ka 
tas obuolys priduoda ir is viso kam jis ten.


Seitan wrote:
> patikrintas variantas, - imi kiauliuko shonine, papoji smilkiai, meti I 
> keptuve, lydai, kol beveik neliks tauku. metu smuliai kapotus svogunus, 
> druska ir juodus maltus piprus. paskrudini kokias 5min. dedi I inda ir 
> shaldai kambario temperaturoje. tada dedi I shaldytuva. paskui tepi ant 
> duonos ir valgai su marinuotu agurku.
> 
> 
> "trickyvic"  wrote in message news:inve8e$2t8$1@trimpas.omnitel.net...
> 
> Sveiki, gal kas galit pasidalinti PATIKRINTU metodu, kaip gaminasi
> tepami spirgiai ar skvarkes ar kas kaip juos vadina.
> Ty kokia kriukses dali imti ( sakykim papilve riebi tiktu?) prieskoniai
> ir ttt.