Tema: Re: spirgai
Autorius: Yvl <chiornyj @ bumer.lt>
Data: 2011-04-12 08:46:52
scukko. tai kaip daba jaustis dar nepusryciavus?

"Seitan" <seitan@legacysystems_trinti.org> wrote in message 
news:invu7i$hkq$1@trimpas.omnitel.net...
> patikrintas variantas, - imi kiauliuko shonine, papoji smilkiai, meti I 
> keptuve, lydai, kol beveik neliks tauku. metu smuliai kapotus svogunus, 
> druska ir juodus maltus piprus. paskrudini kokias 5min. dedi I inda ir 
> shaldai kambario temperaturoje. tada dedi I shaldytuva. paskui tepi ant 
> duonos ir valgai su marinuotu agurku.
>
>
> "trickyvic"  wrote in message news:inve8e$2t8$1@trimpas.omnitel.net...
>
> Sveiki, gal kas galit pasidalinti PATIKRINTU metodu, kaip gaminasi
> tepami spirgiai ar skvarkes ar kas kaip juos vadina.
> Ty kokia kriukses dali imti ( sakykim papilve riebi tiktu?) prieskoniai
> ir ttt.