Tema: Re: Rekomendacija: Buffalo Wings
Autorius: Silvano
Data: 2010-03-16 11:16:06
as gaminau, man taip pat puikiai gavosi...man tik iskilo klausimas, ar 
sparneliai nesigautu su skanesne plutele, jeigu miltus pamaisyti su 
dziuveseliais ?

"k@z" <as@as.lt> wrote in message news:hn2f7r$o8v$1@trimpas.omnitel.net...
> Imho, naudojant vien sriracha nebus tokie tikri buffalo.
> Atsimenu dar nuo jav laiku ju skoni, tai darant pagal si recepta gaunas 
> 1:1.
> Pas tave imho bus skystoka mase, o cia manau yra keli triukai, kurie ir 
> padaro reikala.
> 1. Sparneliai istepti aliejumi ir pavulioti miltuose labai krutai 
> apskrunda.
> 2. Sviestas srirachos padaze labai gerai dera, padaro toki lyg ir 
> tirstesne mase, kuri vestant sparneliams labai gerai aplimpa juo.
> 3. Pats sriracha nera toks astrus kaip atrodo, todel sauskstelis tabasco 
> ten labai gerai paastrina skoni.
> 4. Actas + vorchesteris irgi nepamaiso, o duoda toki truputi rugstumo 
> skoni.
> Vienu zodziu viskas ok ten gaunas.
> Jei kas gaminat pagal kita recepta, tai tada tikrai gaunasi nebe tikri 
> buffalo, o siaip ale pikantiski sparniokai.
> Vat :)
> "Edvinas" <edvinas@darbe.lt> wrote in message 
> news:1wtxhlvutakct.1loacde7k367v.dlg@40tude.net...
>>O as neprisidesiu prie visuotiniu liaupsiu...
>>
>> Mums grynas Sriracha padazas geriau, nei recepte aprasytasis. Tad liekam
>> prie savo patikrinto varianto - sparneliai para pamarinuoti su 
>> vorcesterio
>> padazu ir prieskoniais + sriracha padaziukas ant iskeptu sparneliu :)
>>
>> -- 
>> Edvinas
>