Tema: Re: kokius klausimus/testukus duoda darbdaviai bandant darbintis programmeriu?
Autorius: Baterijus
Data: 2010-11-23 10:47:54
As paklausiu visada kuo skiriasi LEFT, nuo LEFT OUTER :) Bet tik for fun, stengiuosi labai nekreipt demesio, jei nezino. Arba kuo skiriasi FOR ir AFTER triggeriai.

"Jornada Del Muerto" <Jornada@Lythum.lt> wrote in message news:icdp86$9fq$1@trimpas.omnitel.net...
>    Del SQL dar prisiminiau, vienoj imonej klausima gaves buvau nuo skiriasi LEFT JOIN nuo LEFT OUTTER JOIN :)) O dar kolega megdavo klaust kas yra abstraktine klase ar metodas :)
> 
> "Baterijus" <as@vadas.visur> wrote in message news:icd88q$d2e$1@trimpas.omnitel.net...
>> Kartais tenka man paklausinet is technines puses.
>> Imone dirba su ASP.NET ir SQL server daugiausiai. Imones politika neleidzia samdyti visiskai neismananciu situ technologiju, tad klausimai daugiausiai specifiniai, kad galetu ateit ir dirbt iskarto.
>> 
>> Papildomai prie specifiniu klausimu prasau prie manes parasyti keleta select'u pagal pateiktas salygas. Ne visada, bet kai zmogus nelabai bendraujantis, tai padeda.
>> 
>> Taip pat visada butinai prasau papasakoti kaip veikia HTTP protokolas, kuo smulkiau, tuo geriau (DNS resolvinimas ir pan), kaip keliauja elektroninis laiskas ir pan. ne grynai technologiniu klausimu. Ant cia dazniausiai ir susimauna. Zmones dirbe su web programavimu ne vienerius metus sunkiai papasakot gali apie HTTP protokola, kai kurie net nelabai pasako kuo POST nuo GET skiriasi.
>> 
>> I visokius testus su vokiskom klaviaturom ir stebejimus kaip raso koda, ar loginius  klausimus ziuriu skeptiskai. Tokiems dalykas reikia daug patirties ir rimto pasiruosimo. Visos imones, kiek teko pastebeti, visiskai nemoka teisingai ivertinti tu psichologiniu uzduociu, kurias duoda.
>> 
>> 
>> "jurgis" <jurgis_besiuksliu_@akl.lt> wrote in message news:ic68gl$fbg$1@trimpas.omnitel.net...
>>> šiaip truputį dėstytojauju programavimo įvadą,
>>> ir iš principo, aišku, kad svarbiausia sugebėjimas mąstyti...
>>> o ne programas copy/pastin't ;)
>>> 
>>> tai sakau, duočiau studžiams pvz, pagal ką nusprendžiama,
>>> ar tinkamas programeriaut ar ne...
>>> 
>>> gal kas pasidalintų keliom užduotėlėm
>>> nepriklausančiom nuo programavimo technologijos? :)