Tema: Query: Kazkas panasaus i MS Access tik Web deployed
Autorius: Jornada Del Muerto
Data: 2010-11-05 15:50:12
Sveiki,

    Paskutiniu metu atsirado poreikis tokiam dalykui, kad greitai webe kazkokias formas padaryti, is esmes Microsoft Access ideologija visiskai tiktu, kur galima ant greicio sukurti kazkokia duombazyte, padaryti kelias formas kuriose ivedami duomenys, ar kazkas su jais daroma, esme ta kad ms access tai galima realizuot per kelias valandas + darasyti siek tiek kodo kur reikia kad viskas veiktu gerai.

    O jeigu nuo 0 tai daryti webe, tai uztruks ilgai, pradedant user login'u, registracijomis (na nenorima kad bet kas prieitu tai faktas) ir baigiant viskuo kitu....

Tai va pamasciau gal kazkas panasaus egzistuoja, daugmaz suprojektuoji DB sukuri kelias formas ir deployini viska i web'a, po to zmoniem kuriem tai skirta duodi nuoroda, jie turi prisijungt ir mato tai ka jiem reikia, visumoje tokiu budu surinkineju kazkokia informacija arba greiti paprasti sprendimai uzsakovui, kur nereikalinga super programos.

    O MS access cia nelabai nes pats nenaudoju MS Office ir detis nesiruosiu, naudoju Open Office ir siaip ne visi vartotojai tures MS office, ju tik gera ideologija.