Tema: del omnitelio bajeriu
Autorius: T:\)
Data: 2009-02-21 16:40:58
Laba,
Gal kas emesi siek tiek paanalizuoti naujaji Omnitelio siuloma plana ir priverstini sutarties salygu keitima?
Bent jau mano atveju gaunasi, kad sisipreigoju minimum moketi 130 lt (vietoje minimum 57), o taip reklamuojamo daugiau kaip 50 proc minuciu uz ta pacia suma tikrai negaunu. 2008 metais nuo sausio menesio pabaigos (tai yra pilnu 11 menesiu) man galiojo 19 cnt minute ir 15 cnt sms tarifas. O naujai pasiulyto plano vidutine minutes kaina nuo 18 iki 17 cnt (keli abonenatai) o sms kaina 14 cnt. Nesuprantu kaip 1-2 cnt skirtumas uz minute gali duoti daugiau 50 proc. minuciu uz ta pacia suma.
Abidniausia, kad naikina visus senus planus, naujieji brangesni, sitas irgi man brangesnis nes nepriklausomai kiek snekesiu as turesiu moketi tiek pat (o kaip tik siuo metu saskaitos mazeja). O sutartis pasirasyta 2 metam (del legvatiniu telefonu ir del plano suteikimo). Gera afera sugalvojo, uzsitikriniti pajamas nemazesnes nei 2008 metais, o jei nori iseiti susimokek netesybas (tikiu kad paskaiciavao kiek yra siai dienai "laisvu" abonentu pries tai). Nori nutraukti sutarti - susimokek netesybas, nors tai ju inciatyva kelti tarifus ir jie pazeidzia susitarima 730 dienu taikyti 19 cnt tarifa. Paliktu sena tarifa tai sedeciausau toliau ir vargo nematyciau, kaip jau koki 10 metu. Bet dabar jau "dastali" 
O merguzeles tiek telefonu tiek cntriniam ofise - valdzia nusprende, mes nieko negalime daryti :) O prie valdzios kuri gali kazka daryti neprileidzia, net fakso kuriuo galetum nusiustum priestarvima neduoda. :)

T:)