Tema: Re: Woll puodas
Autorius: Tomas
Data: 2016-09-22 10:29:34
Nuplaunu po kranu karštu vandeniu pagramdydamas mentele, nušluostau ir 
palieku.
Kartais kai netingiu patepu aliejum. Vergaut keptuvei tikrai nereikia.

"Rimas"  wrote in message news:ns0107$aij$1@trimpas.omnitel.net...

On 2016.09.22 09:33, Kesha wrote:
> Pas mane atvirkščiai, visokių formų ir dydžių ketus, ir pora tefalių, kur 
> ketus netinka.
> Priežiūra ketaus gan paprasta: panaudojus nepalikti maisto, o plovimas 
> tai - pripili vandens užverdi joje, ir išpylęs iššluostai popieriniu 
> rankšluosčiu, aš dar poto pora lašų aliejaus išterlioju prieš padedant į 
> vietą.

Aš tai kai pravėsta nuplaunu su karštu vandeniu, tada iškaitinu, biškį
aliejaus kol karšta - išmozoju vidų, ataušta ir padedu į vietą.