Tema: Re: Woll puodas
Autorius: Tomas
Data: 2016-09-22 08:51:18
Pas mus panašiai. Ketinė ilgokai buvo naudojama tik retkarčiais, bet pamažu 
įsitvirtino kaip pagrindinė keptuvė.

Iš tefloninių labiausiai pasiteisino Tefal. Maximoj su -40% ne karvę 
kainuoja, o tarnauja gerai ir ilgai.
Visokie tefloniniai mouneimai, keramikos chujamikos - tik pinigų švaistymas 
ir nervų gadinimas.

"bzik"  wrote in message news:nru2cr$md1$1@trimpas.omnitel.net...

pas mus irgi ilgai buvo kampe. Nebent aš kartais ištraukdavau. Kai pabodo
kaitaliot (tiksliau įvertino kiek tai kainuoja) teflonus/keramikas/kt.super,
priprato ir prie svorio, ir naudot išmoko. Dabar dvi plieninės (2mm
sienelėm) ir špižinė.

"Arj"  wrote in message news:nrtuub$jur$1@trimpas.omnitel.net...

ketaus prieziura reikalinga, kaip ir plieninei.
Va pas mane irgi yra ketaus keptuve - zmona nukisus I pati tolimiausia kampa
vien del svorio.

"Rimas"  parašė naujienų news:nrtuag$jfb$1@trimpas.omnitel.net...

On 2016.09.21 14:51, Resolut TB wrote:
> Ta ir bandau pasakyt.
>

Kaip jau pabandę visokias - o kuom paprastos ketaus keptuvės netinka?
Po turėtų visokių nesąmonių ale akmens masės (~100eur), Tefal ir ne iš
pigiųjų, nusipirkau ukrainietišką ketaus savo kepsniams kept - nu baika
lyg :)