Tai turbut ir su saulegrazhu lukshtu briketais butu tas pats. Kaitrumas nuo to, kad jie kazhkiek aliejingi. Siulau tuomet geriausia varianta - maximos belenkokias anglis ishmirkyt bet kokiam aliejuje, arba galima pagal skoni, mane pvz sezamai vezha. Ir tuomet tie visi prabangus angliai ir briketai nervingai ruko kamputyje. "vytjon" <no@mail.none> wrote in message news:mg7rlq$psm$1@trimpas.omnitel.net... > On 2015.04.09 14:36, Kabal wrote: >> Ai, tiesa, vienas virtuves veikejas kokoso briketus rekomendavo. >> Asmeniskai nebandziau, gal kas bande? >> http://www.griliai.lt/katalogas/kuras/presuoti-kokoso-anglies-briketai-2kg/ > > Žinau kas bandė. Reikia labai tiksliai pataikyti kiekį, nes ir > aprašyme sako, kad "Kokosų briketų degimo temperatūra aukštesnė nei > medžio anglies." T.y. labai lengva per karštą grilį pasidaryti. >