Tema: Re: Kur gauti normaliu angliu?
Autorius: bzik
Data: 2015-04-09 09:05:45
weber rūkykloj naudoju 
http://www.thomasphilipps.lt/pr/namu-ukio-ir-sodo-prekes/ivairios-namu-ukio-prekes/kepsnines-briketai/1715
4 val. procesui pakanka <2 kg. Medžio anglį bandžiau, bet daugumoj smulki, 
trumpiau karštį laiko.

"Night"  wrote in message news:mg3nie$5n3$1@trimpas.omnitel.net...

Pirma pamokanti istorija - gavo dovanu kaimietis (t.y. as) weber grili
su dangciu, su kuriuo naudotis nemoka. Zodziu uzdejau kepti zuvyte su
darzovem - ziuriu, karstis apie 250 gradusu, nu as oro padavima
primazinau - beveik nekrenta karstis. Tai mazinau tol, kol visai
uzdariau. Karstis, zinoma, nukrito po kiek laiko.  Bet 70% zariju uzgeso
visai (sandarus, zaraza) - ju uzkurti net fenas nebepadejo... Baigineju
kepti orkaiteje ble... Zodziu learning curve, tsakant.

Kita klausimas - kur gauti normaliu angliu, o ne siuksliu juodos
spalvos? Senukuose pasirinkimas ne kazka. Maximoje - irgi. Jankiai kepa
ant briketu, kurie gal butu ir neblogai, bet maisiukas briketu su Weber
logotipu 20 euru - nesistoja tiek moketi, nes masiuko kokiem 3 kartam
gal ir uztektu tik. Ar turit kokiu minciu?